Beoordelingen 

450 commentaren van in totaal 450 beoordelingen
Service
M. Engelen (Valkenswaard)
21-06-2019
8

Bij de nodige beurten, en zelf bij schadeherstel, wordt je klantvriendelijk behandeld. Je krijgt je auto netjes schoon weer terug, en je krijgt voor 'n heel jaar een Toyota servicepas.

Service
C. van de Ven (Valkenswaard)
19-06-2019
8

Goede ontvangst en vriendelijk personeel. Ook goed voorgelicht over de auto, de informatie avond over de RAV4 bij Driessen Eindhoven was perfect georganiseerd. Een tip ter verbetering: auto beter controleren voor aflevering, inbouw leer is niet helemaal goed gegaan.

Service
Frans van der Meijs (Valkenswaard)
12-06-2019
8

Prima service, goed geholpen

Service
Karl-John Burgmans (Bergeijk)
31-05-2019
10

Na de onderhoudsbeurt rijd de auto veel beter dan voorheen. Goede vakkennis en prima service.

Service
rien gijsbers (valkenswaard)
24-05-2019
10

Kundig, vriendelijk en persoonlijk; drie aspecten waar ik veel waarde aan hecht.

Service
Hr. F. Kasbergen (Maarheeze)
10-05-2019
10

betrouwbaar en solide

Service
D. Jansen
10-05-2019
9

Een nette zaak , vriendelijke en behulpzame medewerkers. De servicemonteur stond zelfs open voor een gesprekje. Maar ook het afhandelen werd heel goed geregeld door de personen van het filiaal.

Service
Peter Rooijakkers (Hoogeloon)
08-05-2019
10

Perfect team, klantvriendelijk en technisch op een eenzaam hoog niveau!

Service
Fred Stigter (Veldhoven)
24-04-2019
9

Tevreden over de werkzaamheden die uitgevoerd werden met een juiste toelichting.

Service
Els de Hair
24-04-2019
8

ik ben tevreden behandelen me vriendelijk

Service
Irma Koelemans
24-04-2019
9

Helemaal tevreden

Service
Mevr. MARIA GERLACH
18-04-2019
10

Goede dienstverlening.

Service
Nancy
18-04-2019
10

Leuk bedrijf, duidelijke uitleg, leuk contact.

Service
Piet (Vessem)
09-04-2019
9

Kundig en vriendelijk personeel.

Service
Ludo Willems
09-04-2019
9

Vriendelijk en meedenkend.

Service
Harrie Schoone (Bergeijk)
06-03-2019
10

ik ben al meer dan 10 jaar uiterst tevreden over Toyota VALKENSWAARD ik rijd al 45 jaar een Toyota waarvan de laatste 15 jaar bij uw dealer in valkenswaardik ben super tevreden over de auto's en over het personeel in uw valkenswaardse filiaal

Verkoop
Hans van Dal (Veldhoven)
27-02-2019
8

We zijn van begin tot eind netjes en vriendelijk geholpen. Op alle vragen heb ik een duidelijk, reeel en eerlijk antwoord gekregen.

Service
Egbert Maassen (Veldhoven)
21-02-2019
10

Goede service en bereikbaarheid.

Service
1Harrie van Bragt (Valkenswaard)
20-02-2019
8

Goede uitleg over en service aan t.b.v. mijn Prius!

Service
Harrie Smets (Valkenswaard)
20-02-2019
8

x

Service
A. Van der Maden
14-02-2019
10

Vooraf duidelijke prijsopgave gekregen met de mededeling, indien er iets extra gedaan moest worden, ze dit eerst komen melden. Altijd prettig om niet ineens voor verrassingen te staan.

Service
Arie Koenen (Leende)
12-02-2019
6

Over het algemeen heb ik door de jaren heen een goede ervaring met het onderhoud bij Driessen Opel in Valkenswaard, Helaas was er laatst een meningsverschil over een reparatie van mijn Toyota Aygo die op diverse plaatsen zo lekte dat reparatie noodzakelijk was. Deze lekkage werd niet veroorzaakt door schade of verkeerd gebruik maar een verkeerde keuze van rubbers en of verkeerd ontwerp door Toyota. De dealer wees de verantwoordelijkheid door naar de importeur daar waar ik van mening was dat als je de auto wil leveren je ook moet instaan voor de kwaliteit, en garantie moet leveren om hoog te scoren vwb klantentevredenheid. Het bleek dat men liever genoegen nam met een ontevreden klant. Voor mij onacceptabel.

Service
J.Lemmens (Valkenswaard)
12-02-2019
10

Gewoon ouderwetse service zoals je in Valkenswaard gewend bent.

Service
Hr. van Goch
01-02-2019
10

Geen enkele negatieve opmerking, dus hoogste waardering!

Service
Pieter Koop (Heeze)
25-01-2019
10

Bij deze dealer bij aankoop goede uitleg en alles 100% afgehandeld en jaarlijkste beurt op tijd en zoals afgesproken uitgevoerd

Service
Willem de Bruin (Westerhoven)
18-01-2019
9

Keurige bediening en service. Auto loopt weer prima. Alle klachten zijn verholpen en betalen moet je overal. Ik werk ook niet gratis.

Service
Tiny (Reusel)
09-01-2019
10

Elke medewerker zowel aan de balie, receptie, in de verkoop alsmede iedereen die werkzaam is in de werkplaats, ZEER klantvriendelijk, altijd belangstellend, meedenkend, samen op zoek naar de beste oplossing! Geweldig team!!! Ga zo door!

Service
Mevr. Wijnands
09-01-2019
1

zeer slechte service. Enorm lang wachten aan de balie. Auto kapot mee naar huis gekregen. Na telefoontje hadden ze meer behoefte aan de kerstborrel dan aan even uitleg of ik nog met de auto kon rijden in deze staat. Denken niet mee met de klant

Service
Piet Geldens (Valkenswaard)
04-01-2019
10

Prettige zaak en heel klantvriendelijk.

Service
H.Meertens (Dommelen.)
21-12-2018
9

Vakkundig ,duidelijk en vriendelijk personeel!

Service
Mevr. E.Holthausen (Veldhoven)
19-12-2018
10

Prima garage die zich aan de afspraak houdt

Service
Bram Verburg (Waalre)
14-12-2018
10

De medewerkers en dienstverlening zijn professioneel, betrouwbaar en vriendelijk.

Service
Hoekstra (Valkenswaard)
14-12-2018
8

Altijd prima geholpen, vriendelijke en behulpzame ontvangst aan de receptie

Service
Paul van Gerwen
05-12-2018
8

Goed en betrouwbaar.

Service
Mevr. Cecile meulendijks (Veldhoven)
30-11-2018
9

Prettig en goed geholpen.

Verkoop
Martin Smits (Waslre)
29-11-2018
9

Er was een goede begeleiding bij de keuze en aankoop. Het kan echter gebeuren dat er geen specifieke Toyota verkoper aanwezig is en dat je door een Opel verkoper wordt geholpen die niet van alle Toyota details op de hoogte is.

Service
I.E. Bos ( Valkenswaard)
23-11-2018
9

Bij apk werd ruitenvloeistof in rekening gebracht terwijl ik zelf een week ervoor het reservoir volledig had afgevuld en mn auto niet had gebruikt in die tijd.Er werd volgehouden dat er een volle fles in gedaan was door de monteur. Ik weet dat dit niet waar is. Maar toch moeten betalen. Jammer.. ging me niet om het geld maar om het vertrouwen.

Service
Mevr Geerings
23-11-2018
10

Super goede service. Dashboardkastje was kapot waarbij alle hulp wordt uitgezocht om deze voor een betaalbare prijs te laten maken.

Service
M. Jansen (Veldhoven)
29-10-2018
7

De behandeling las klant is te waarderen met een 7. De werkzaamheden aan de auto geeft vertrouwen in de dealer. De bereikbaarheid ( tel.) zou beter kunnen. De behandeling aan de balie is naar tevredenheid en netjes. De verblijfsruimte voldoet. Dus over het geheel een ruimvoldoende.

Service
pierre baten (valkenswaard)
29-10-2018
9

Klantvriendelijk en gemaakte afspraken nakomen.

Service
Wgcf van der mierden (Veldhoven)
17-10-2018
10

** mijn vaste persoon voor de afspraken aan de balie en *** de vaste monteur voor mijn auto s daar ben ik dik tevreden over en jammer dat ***nu in eindhoven zit die stond ook altijd klaar.

Service
Harrie Borgmans (VELDHOVEN)
11-10-2018
9

Ben zeer tevreden over de werkwijze.

Service
Mevr.W.Baken van Cuojck (Valkenswaard )
26-09-2018
10

Vooraf prijsopgave. Op de afgesproken tijd klaar en wordt je gebeld. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Service
E. Kuijken
20-09-2018
6

Het balie personeel gaat gewoon door met hun werkzaamheden alsof je er niet bent, kijken amper op en laten je vervolgens nog een kwartier wachten voordat ze opstaan. Als je gelukt hebt ziet een verkoper uit de showroom je staan en die staat je dan te woord. Door de telefoniste en het werkplaatspersoneel word je correct en vriendelijk bejegend als je ze tegenkomt op het terrein begroeten ze je vriendelijk. Kunnen ze achter de balie nog wat van leren!

Verkoop
Judith Duijkers
29-08-2018
10

De Toyota dealer gaf een zeer prettige en efficiente service naast dat hij betrokkenheid toonde in of alles naar onze tevredenheid was.

Service
Theo Blox (Bergeijk)
29-08-2018
9

Ik word sltijd goe geholpen.

Service
Cees van Hout (Veldhoven)
29-08-2018
10

Goede service en altijd vriendelijke ontvangst.

Service
Fred Stigter (Veldhoven)
27-08-2018
9

Correcte behandeling en onderhoud goed uitgevoerd.

Service
Frans van der Meijs (Valkenswaard)
22-08-2018
9

Snelle service, prima geholpen !!

Service
Peter Rooijakkers (Hoogeloon)
22-08-2018
10

Geweldig Toyota-team, grotendeels afkomstig van de (helaas en onnodig gesloten) vestiging Bladel....gelukkig is de ware Toyota-mentaliteit nu ook doorgedrongen in Valkenswaard, maar dat is absoluut niet te danken aan de Driessen autogroep...

Service
L Schepens
22-08-2018
8

Goede kennis van Toyota door ervaren monteurs . Een erg fijne receptionist, communiceert goed en afspraken worden nagekomen.

Service
R.J.J. van Dam ( Remko) (GELDROP)
20-08-2018
8

Zeer tevreden, alhoewel mijn opmerking over de navigatie 2008 wettelijk mail niet is nagekomen en nog steeds na acht (8) vervelende situatie voor mij voortbrengt.Helaas een beetje met een Jantje van Lijden afgedaan dames en heren verkopers van het LOUMAN bedrijf!Gegroet en succes

Service
Leonie Driessen van der Linden (valkenswaard)
17-08-2018
10

Vriendelijk, behulpzaam,goede uitleg,en vakmensen.

Service
Mevr. E.T. Smets (Veldhoven)
15-08-2018
10

Ze zijn vriendelijk, luisteren goed naar mijn bevindingen en ze zijn hulpvaardig.

Service
Mart Wijnen
15-08-2018
9

De bediening is vriendelijk, de service snel, maar het zou prettig zijn als de auto ook een keertje door de wasstraat gereden zou worden. Vandaar de 9 en geen 10.

Service
Marc van den Akker (Waalre)
03-08-2018
7

Vriendelijk personeel, duidelijk en vriendelijk, kan altijd nog terug over vragen van de auto

Service
André Hoppenbrouwers (Bergeijk)
02-08-2018
8

goede sevice, vriendelijke mensen, punctueel. Zaak zou airconditioning moeten hebben.

Service
j braken (valkenswaard )
01-08-2018
10

ben zeer te vrede

Service
Drh
18-07-2018
10

Ik word steeds vriendelijk ontvangen dat vind ik heel belangrijk

Verkoop
Rianne van Zon (Budel-Dorplein)
10-07-2018
8

Nette correcte aflevering, en behulpzaam met vragen over de auto ook na de aankoop.

Service
Wim Mesman (Valkenswaard)
09-07-2018
9

Komt afspraak naAuto wordt keurig netjes afgeleverd

Service
David Massie (Valkenswaard)
09-07-2018
9

Het de auto. Op 22 februari bij Driessen gekocht. Tijdens de proefrit als bij de aflevering. Werd heel veel tijd uit getrokken. Tijdens de proef was de verkoper heel vriendelijke. Een heeft op geen enkele moment geprobeerd. Een verkoopt te krijgen. De auto beveel zo goed, en met de kunde van de verkoper. Dat ik de auto gekocht heb. Nu ruim 6000 KM verder. Heb ik geen enkele spijt van de aankoop.

Service
Louis van Brakel (Veldhoven)
27-06-2018
9

Waarom? Ontvangst vriedelijk goede wacht ruimte, maar Vakmanschap staat hier op een.

Service
Lies Vos (Dommelen)
27-06-2018
9

ik ben zeer tevreden over alle medewerkers goed voorgelicht zich aan de afspraak gehouden helemaal happy!

Service
mw verbeek (valkenswaard)
20-06-2018
9

goed

Service
Mevr. Linssen (Eindhoven)
20-06-2018
9

Goede service, alles wordt netjes in orde gemaakt, contact verloopt op een prettige manier.

Service
Dhr. Aarts (Waalre)
20-06-2018
10

Erg tevreden over de geleverde service en diensten.

Verkoop
J.Linders (Waalre)
18-06-2018
10

We zijn geholpen door een hele fijne verkoper !Heeft alle tijd voor je en heeft kennis van zaken . Hij geeft zeer goede uitleg. Ook de rest van het personeel heel vriendelijk .Ook de fles wijn na aankoop vonden we heel leuk.Toen we onze Aygo op kwamen halen was het echt een KADOOTJE !!! Hij stond ingepakt voor in de schowroom ,en we mochten hem zelf onthullen . Lang geleden dat we in een garage zo goed geholpen zijn !! Alle lof voor de dealer ....en de verkoper!!

Service
Wgcf van der mierden (Veldhoven)
13-06-2018
10

Goed team goede service altijd de zelfde monteur aan bijde auto s altijd dezelfde persoon achter de ballie die mij te woord staat en daar de tijd voor neemt jammer dat mijn verkoper is verhuisd naar eindhoven

Service
Rob Wooning (Valkenswaard)
06-06-2018
9

Prima service, ik kom zeker terug voor onderhoud aan mijn Toyota.

Service
Guus van Gorp (Valkenswaard)
01-06-2018
10

betrouwbaar, deskundig en prima service

Verkoop
Dhr Kasbergen (Maarheeze)
23-05-2018
10

Liet niets te wensen over!

Service
Jules v maurik (5554he valkenswaard)
16-05-2018
9

Auto halen en brengen

Service
p.goossens
14-05-2018
8

tevreden over afspraak en onderhoud.

Service
Theo van Santvoort
09-05-2018
9

Prettig in de omgang. Men houdt zich aan de afspraken.

Verkoop
mvr. senders
08-05-2018
9

zijn bij aankoop van onze vierde toyota yaris nog altijd tevreden over de behandeling bij inmiddels driessen en vroeger stravens toyota

Verkoop
G.m.m.van de Weijer
30-04-2018
9

ze hebben een goede indruk bij mij achtergelaten.

Service
DHR.J.P.Hakkens (Bergeijk)
25-04-2018
9

zeer betrouwbaar en alles netjes,zowel de receptie als de wekplaats

Service
Jack Dankers (Valkenswaard)
25-04-2018
9

Goede service, komen afspraken na en vriendelijke mensen

Service
Johan Verheijden (Waalre)
23-04-2018
10

Vriendelijk en vakbekwaam personeel, zowel in de verkoop als in de werkplaats.

Service
Mevr. Henny Evers (Valkenswaard )
04-04-2018
9

Zeer bekwaam en behulpzaam en duidelijk

Service
Dhr. Cees, W.M. Penson (Bladel .)
04-04-2018
9

Door klantvriendelijkheid: goed luisteren naar de klant, Ook door goede toelichting over gebruiksvragen van de auto. EchterHieraan moet ik toevoegen dat de manuele handleiding van het service boek sterk te kort schiet, betreffende een duidelijke uitleg van de bediening en instellingen van het navigatie systeem. Bij herhaling loop ik vast bij de route-instelling ook mensen die ik vraag te helpen komen er gewoon niet uit(vrienden en/of kennissen) Ik rijd al jaren zonder problemen met een Tomtom systeem.Hebt U misschien een betere uitleg van het nav.systeem; ik vind het erg vreemd dat een type auto zoals die van mij, met zulke slechte handleiding voor navigatie , geleverd wordt.

Verkoop
Dhr M. van Doormalen
28-03-2018
10

Zeer duidelijke en persoonlijke ervaring. Alles tot in de puntjes geregeld en uitgelegd.

Verkoop
HJ De Vogel (Bergeijk )
22-03-2018
9

Nieuwe auto, maar deur sticker beschadigd.Ben ik voor terug gemoeten voor herstel vorige week heb 1.5 uur gewacht.Niet goed gelukt, scheef en bult er in, dus moet morgen weer terug.Krijg nu wel een ruil auto, dus moet nog een keer terug. Das wel erg jammer

Service
Koen Schenke (Veldhoven)
22-02-2018
10

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Prettige omgeving, aardige mensen. Werkzaamheden altijd perfect.

Service
M.Aarts (Leende)
29-01-2018
10

Zeer tevreden over uitleg en erg klant vriendelijk.

Service
Els Kolen-Tijsen (5571 KX Bergeijk)
10-01-2018
10

Ik ben zeer tevreden.Mijn man is 6 jaar geleden overleden, dan sta je er alleen voor.Een klein voorbeeld, bandenspanning, tussendoor, ik ga naar de garage en ze doen dat meteen voor mij, gratisEen kapotte lamp, nieuwe lamp erin gezet, alleen de kosten van de lamp.Dat is service!

Service
Hans Meulendijk (Valkenswaard)
10-01-2018
8

Prima personeel

Service
Anoniem
08-01-2018
10

Geen negatieve opmerkingen, alles positief.

Service
Anoniem
03-01-2018
8

ik vind 8 een mooi cijfer

Service
Anoniem
28-12-2017
10

Goede service en vriendelijke medewerkers ook na het kopen van de auto blijven ze je vriendelijk ontvangen en je kan met allerlei vragen terecht. Ze reageren super snel op je mails.

Service
Wim Mesman (Valkenswaard)
27-12-2017
9

afspraak =afspraak

Service
Anoniem
20-12-2017
10

ben altijd op m'n gemak, iedereen is vriendelijk, koffie staat altijd klaar

Service
Holthausen (Veldhoven)
19-12-2017
10

Wij komen al geruime tijd bij deze Toyota dealer. Eerst in Bladel en nu zij enige tijd geleden verhuisd zijn naar Valkenswaard gaan we daarheen.De medewerkers zijn vriendelijk en bekwaam en weten wie wij zijn. We voelen ons altijd welkom bij deze garage.

Service
Fons de Vries (Waalre)
13-12-2017
10

Driessen Valkenswaard levert een prima service en is heel correct en klantvriendelijk. Gewoon de beste dealer die ik tot nu toe heb ervaren. Top!

Service
Dhr. A.R. Verburg
06-12-2017
10

Elke keer weer een hoog kwalitatieve, professionele en zeer vriendelijke dienstverlening. De organisatie doet er alles aan om de klant tegemoet te komen.

Service
G Bakermans (Waalre)
06-12-2017
10

Omdat men altijd klantvriendelijk is, rechtvaardig,a lles in goed overleg doet zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Service
Mevr. Emp de werdt (Veldhoven)
30-11-2017
9

De afspraken worden keurig bevestigd en of gewijzigd op mijn vraag.De uitleg over wat er moet gebeuren was duidelijk. Men nam er de tijd voor.Vooraf is overleg geweest over de te vervangen of te repareren onderdelen.De auto was van binnen en van buiten schoon gemaakt.De nota werd toegellicht

Service
Anoniem
23-11-2017
8

Goed

Service
piet van daal (Bergeijk )
01-11-2017
9

Ben fijn en correct en met alle aandacht behandeld en geholpen .

Service
Hans Bergman (Waalre)
01-11-2017
8

Wat opvalt is, dat men steeds klantvriendelijker is.Geeft fijn gevoel.Kwaliteitsbesef in alle aspecten sterk verbeterd

Service
Cor Faes (Reusel)
01-11-2017
10

Ik ben geweldig goed ontvangen, uitleg gekregen en prima behandeld.

Service
Gerard van Veldhoven (Valkenswaard)
30-10-2017
8

Het onderhoud van mijn auris is naar tevredenheid Uitgevoerd met keuring en verlenging van de service pas voor twee en zelfs een wasbeurt??

Service
Anoniem
25-10-2017
10

vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg, kreeg bij binnenkomst aan de balie een heerlijk bakje koffie, een goede garage.

Service
M. Jansen (Veldhoven)
25-10-2017
8

Goed klantencontact

Service
I. E. Bos (Valkenswaard)
25-10-2017
10

Startmotor van Aigo kapot; Had na belletje binnen een kwartier al een monteur aan huis, die een collega ging ophalen om mijn Aigo mee naar de garage te nemen voor reparatie. In een halve dag gerepareerd!!! Top!! Heb mijn auto zelf opgepikt bij de garage; maar er was aangeboden om hem weer thuis af te leveren. Buitengewoon! Dank voor deze service.

Service
RGR Smekens
25-10-2017
9

Klantvriendelijkheid, goede service en correcte afhandeling staat bij Driessen Valkenswaard hoog in het vaandel. Dat waardeer ik als klant.

Service
Anoniem
18-10-2017
8

Wij zijn goed behandeld en vriendelijk te woord gestaan.

Service
Anoniem
18-10-2017
9

omdat ik erg prettig ben geholpen en er goed overleg is geweest.

Service
Anoniem
18-10-2017
10

voelt zeer vertrouwd

Service
Rene Saat (Veldhoven)
04-10-2017
9

prettig,vriendelijk personeel.vakmanschap

Verkoop
Anoniem
03-10-2017
6

slechte informatie mbt levering, garage is duur

Service
Dhr. G.H.M. Peeters (Heeze)
27-09-2017
10

Je wordt goed ontvangen de mensen zijn vriendelijk en beleeft en de wachtruimte is van alle gemakken voorzien.

Service
Cailin (Valkenswaard)
27-09-2017
10

Goede en snelle service, vriendelijk personeel

Service
Anoniem
14-09-2017
8

dicht bij huis klantvriendelijk vaste prijzen onderhoud

Verkoop
Anoniem
13-09-2017
9

Ik ben daar altijd goed geholpen,als ik problemen had.En een goede service.Dit is mijn vierde Toyota.

Service
Ingrid van den Heuvel
13-09-2017
9

Goede en vriendelijke service. Duidelijke prijsafspraken. Ze denken mee om een zo goed mogelijke oplossing te geven bij reparatie.Zeer goed tevreden bij onderhoud. Alleen communicatie tussen receptie en werkplaats kan beter. Ook afspraak bevestiging loopt niet altijd soepel.

Service
Chris v.d V (Luyksgestel)
11-09-2017
10

Onderhoudsreparatie werd goed uitgevoerd. De kleine mankementen, die er waren zijn opgelost. Auto was op de afgesproken tijd klaar.

Service
Anoniem
08-09-2017
10

Goede garage met prettige mensen, fijne manier van omgang en nakomen van de afspraken.

Verkoop
Marc van den Akker (Waalre)
07-09-2017
9

vriendelijk personeel, nemen de tijd

Service
Anoniem
06-09-2017
10

Klantvriendelijk bedrijf, heldere afspraken die worden nagekomen, geen problemen met mijn auto.

Service
Cees Beemer (Eersel)
06-09-2017
8

De dealer is prima, in feite een 10. ook de Verso is prima.Maar ik vind het slecht dat Toyota: 1. een uitnodiging stuurt met 3 keuze's die in feite niet aan de orde zijn. 2. het schermpje van de navigatie onduidelijk is met zon er op en er niets aan gedaan kan worden 3. Toyota 145 euro voor de navigatie update vraagt, terwijl andere auto bedrijven minimaal 3 jaar een update geven en TomTom zelfs voor 135 een Tom Tom en gratis levenslang updates geeft.

Service
Anoniem
31-08-2017
8

fijn netjes behandeld

Service
Anoniem
30-08-2017
10

correcte vriendelijke behandeling.

Service
Anoniem
23-08-2017
9

Klantvriendelijk, goede service !

Service
Mevr. E.T. Smets (Veldhoven)
23-08-2017
9

Ze zijn zeer klantvriendelijk en naar mijn inzien ook zeer vakkundig en behulpzaam.

Service
Anoniem
11-08-2017
9

Mensen zijn helder in contact en uitleg, dit is prettig geeft vertrouwen. Onderhoud en evt. reparaties worden op een fijne manier afgehandeld.

Service
Louis van Brakel (Veldhoven)
03-08-2017
10

Ik werd op tijd gebeld van uit Eindhoven door een aardige overkomende dame om te melden dat mijn Toyota aan de jaarlijkse onderhoudt toe was!Twee dagen voor de afgesproken dag werd ik gemaild om mijn er aan te herinneren.De koffie staat klaar bij wie ook weer, niet bij van de Meer! Maar bij Toyota elke keer!.

Verkoop
Anoniem
02-08-2017
9

De afhandeling tijdens ophalen wagen is voor mij zeer goed verlopen, met een duidelijke uitleg e.d.

Service
Anoniem
28-07-2017
7

Omdat ik dat het waard vind

Service
Anoniem
26-07-2017
8

Betrouwbaar adres

Service
Anoniem
13-07-2017
10

Ik ben zeer tevreden over Driessen Valkenswaard.
Het personeel is vriendelijk en denkt erg goed met je mee, zij houden zich aan de afspraken en komen ook zelf met alternatieven voor reparaties!

Service
Mart Engelen (Valkenswaard)
07-07-2017
10

Erg klantvriendelijk. Zowel de receptie als de toenmalige verkoper hebben altijd een woordje voor je klaar.

Verkoop
Willemien Versmoren (Valkenswaard)
03-07-2017
10

Professionaliteit en vriendelijkheid

Verkoop
Anoniem
22-06-2017
8

Ik vond de behandeling professioneel, netjes en uitdagend. Het cijfer had ook (bijna) een 9 kunnen zijn, maar dat kan mogelijk leiden tot arrogantie.

Service
Anoniem
21-06-2017
10

Goede en betrouwbare service

Service
Anoniem
20-06-2017
9

Een goeie en prettige service!

Service
Anoniem
07-06-2017
7

Dit jaar heel tevreden. Vorig jaar bleek bij de jaarlijkse servicebeurt - ik had 3000 km met de auto gereden- dat er 2 nieuwe banden op moesten terwijl de AP nog een jaar geldig was.

Service
van riel (hapert)
26-05-2017
9

de prijs mag wel minder van mij oke

Service
Anoniem
24-05-2017
9

Werkzaamheden goed verzorgd vriendelijke benadering

Service
Anoniem
22-05-2017
10

Alles is naar wens uitgevoerd.

Service
Frans (Geldrop)
17-05-2017
8

Goede service, goede contact voordat er werkzaamheden buiten het normale uitgevoerd worden, meedenken door personeel (niet altijd de meest dure oplossing zoeken)

Verkoop
Ludding E.J. (Heeze)
16-05-2017
9

Kennis van zaken. Wat te amicaal, maar dat komt omdat het nog een jonge verkoper is die bepaalde zaken nog niet goed weet in te schatten. Een proefrit was niet mogelijk omdat de auto niet beschikbaar was. Hiervan heb ik geen punt gemaakt omdat het al mijn 4e Prius zou zijn.

Verkoop
Anoniem
15-05-2017
8

We zijn gewoon keurig geholpen

Service
Ton v Hirtum (Aalst Waalre)
11-05-2017
9

goede behandeling en alles volgens afspraak

Service
Anoniem
03-05-2017
9

Als inwoner van Veldhoven heb ik gekozen toen ik jaren terug overstapte van Opel naar Toyota voor toen die tijd auto Straver .Op het moment dat Straver door Driessen werd overgenomen werd ik met de zelfde klantvriendelijke opstelling behandeld ,en bij aankoop van een andere auto nieuw of gebruikt,kreeg ik een goede voorlichting en voor mijn gevoel een realistische benadering van prijs en inruilwaarde.
Kortom ik ben een tevreden Toyota rijder

Service
Anoniem
03-05-2017
9

Ben super tevreden over de locatie, receptie en Toyota werkplaats.

Service
Anoniem
03-05-2017
10

Vlotte vriendelijke en goede afhandeling van mijn servicebeurt

Service
Anoniem
19-04-2017
9

zeer tevreden

Service
Adriana Aleman-Stijns (Valkenswaard)
13-04-2017
10

Ik ben altijd goed geholpen. Prima service nooit problemen gehad. Aanbevelingswaardig!

Service
Jan Hakkens (Bergeijk)
12-04-2017
9

Toyota valkenswaard is aan iedereen aan te bevelen.Een betrouwbaar bedrijf met vriendelijke en nette medewerkers.

Verkoop
Dhr C.W.M Penson (Bladel)
06-04-2017
8

Een klein geschenk voor mijn begeleidster zou de kers op de taart geweest zijn.
Verdere contacten met de Fa. Driessen en personeel zijn zo summier dat een verdere beoordeling war overtrokken is.

Service
Anoniem
06-04-2017
10

Zeer tevreden

Service
Mevr. Sofi (Eersel)
29-03-2017
9

Altijd goede service!

Service
Jan van Mierlo
29-03-2017
10

Service en vriendelijke bediening.

Service
Els Kolem
14-03-2017
10

Zeer tevreden

Service
Anoniem
13-03-2017
10

Niets negatiefs te melden.

Verkoop
Jürgen Gerlach (Budel)
02-03-2017
10

zeer klantvriendelijk, goede uitleg en service

Service
p. baten (valkenswaard)
01-03-2017
8

omdat dealer betrouwbaar overkomt, en afspraken nakomt.
als er bij de onderhoudsbeurt iets afwijkt , wordt er vooraf met mij overlegd.

Service
Anoniem
01-03-2017
8

Klantvriendelijk en goede service

Service
Anoniem
01-03-2017
7

Tevreden over de dealer. Geen bijzonderheden waardoor het cijfer omhoog of omlaag zou moeten.

Service
Anoniem
22-02-2017
9

ze staan altijd voor je klaar en zijn zeer vriendelijk

Service
Anoniem
16-02-2017
8

Duidelijkheid, betrouwbaarheid en al jaren tevreden.

Service
w v d mierden (veldhoven)
15-02-2017
9

Goede en vriendelijke servise

Service
Egbert Maassen (Veldhoven)
15-02-2017
10

Goede en prettige service met keurige afspraken.

Verkoop
E. Ploos van Amstel (Waalre)
15-02-2017
9

Ik ben bij het afhalen van mijn nieuwe Toyota zeer vakkundig en correct bijgestaan door de medewerker.

Service
Anoniem
15-02-2017
9

Duidelijke prijsafspraken.Naar mijn idee ook zeer kundige mensen. Ze lossen tenminste het probleem met de auto vakkundig op (na eerst 5 keer een andere garage geraadpleegd te hebben) met een torenhoge rekening...

Verkoop
dhr.Janssen (Bladel)
14-02-2017
10

Goed en kundig personeel, prachtige zaak, makkelijk berijkbaar Dit geeft meteen vertrouwen.

Service
Dhr. Jos Heesters (Reusel)
14-02-2017
9

Service, vriendelijkheid uitstekend echter jammer dat jullie garage niet in de buurt is. Anders was het cijfer hoger geweest.

Verkoop
Audenaerd (Eindhoven)
08-12-2016
9


Ontvangstvriendelijk, hulpvaardig, informatief

Service
Jacques van der Aalst (Maarheeze)
07-12-2016
8

Alles was in orde. Prijs APK en kosten kleine reparatie vielen mee. De combinatie met Opel was niet optimaal qua ruimte etc voor Toyota.

Service
Anoniem
30-11-2016
9

Vakwerk met vriendelijk personeel!

Service
Ludding E.J. (Heeze)
24-11-2016
9

Alles was prima m.u.v. de factuur, die afweek van de kostenopgave

Service
Anoniem
16-11-2016
9

Al meerdere jaren een goede relatie gehad met deze dealer.

Service
Dhr. P. Jacobs (Heeze)
10-11-2016
9

Je wordt netjes te woord gestaan en gevraagd of er nog bijzonderheden zijn waar naar moet worden gekeken, in mijn geval was dat zo. Toen de auto gereed was heeft degene me uitgelegd wat er was gedaan om het euvel te verhelpen.
Ik ben dik tevreden over mijn garage.

Service
Anoniem
10-11-2016
10

Goede service voel me er thuis heb nooit klachten kort om heb helemaal niets aan te merken

Service
Anoniem
10-11-2016
8

Ze hebben me altijd goed geholpen. Bovendien zijn de medewerkers altijd erg klantvriendelijk. Ook toen mijn auto niet meer wilde starten zijn ze bij me langs gekomen. Ze hebben hem weer kunnen starten en vervolgens met me meegereden naar de garage om daar vervolgens mijn accu te vervangen. Uitstekend!

Service
Mevr. van Kemenade - Janssen (Valkenswaard)
10-11-2016
9

Ik ben zeer tevreden over de dealer. De service is uitstekend, alles is netjes in orde gemaakt en er is eerst overleg gepleegd over de kosten. Ook denken ze mee over kostenbesparende opties ipv alles meteen te vervangen. Mijn auto kreeg ik ook nog eens schoon terug (en hij was echt heel smerig van binnen). Dat is een service die ik nergens heb gezien en heel erg waardeer!! Al met al hele fijne ervaring en ik breng mijn auto nergens anders meer naartoe.
(een klein puntje van verbetering is de mensen die hun auto 1 dag of langer inleveren zou je een leenfiets kunnen aanbieden)

Service
Anoniem
11-08-2016
9

goede ontvangst en zeer bekwaam personeel

Service
Anoniem
10-08-2016
10

Word altijd prettig geholpen. Had enige maanden geleden een kapot achterlicht en dit is kosteloos gerepareerd. Dit vind ik service.

Service
Louis van Brakel (Veldhoven)
04-08-2016
9

Vriendelijk vakkennis service

Service
Hans Draad (Echt (en Camping in Heeze))
20-07-2016
10

Zeer klantvriendelijk, meedenkend naar beste oplossing, voor een kleinigheid worden geen (extra) kosten berekend (is service), ook goede deskundigheid.

Service
Anoniem
13-07-2016
10

Afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. Overleg en service prima en bovendien is Toyota een uitstekende auto.

Verkoop
Anoniem
08-07-2016
8

Afgesproken leverdatum niet nagekomen. Zelf achter een trekhaak nummerplaat moeten bellen.

Verkoop
John (Valkenswaard)
27-06-2016
10

Goed deskundig en vriendelijk geholpen

Service
Wim Mesman (Valkenswaard)
22-06-2016
10

prima bedrijf

Service
Anoniem
20-06-2016
10

Goede, vriendelijke en eerlijke service!

Service
Anoniem
15-06-2016
10

Kundig personeel, vriendelijke behandeling

Service
van file (hapert )
10-06-2016
8

De garage is ver huist en daar ben ik niet blij mee van daar een langer punt

Service
Anoniem
10-06-2016
10

omdat ik bij vragen correct geholpen ben en ook goede informatie kreeg over een evt. aan te schaffen auto bij eventuele vervanging.

Service
Anoniem
08-06-2016
10

Zowel de informatie vooraf bij de afspraak als de ontvangst in de garage zijn prima. De receptie is klantvriendelijk en op de hoogte van zaken, het onderhoud betreffende.
De aflevering van de auto was netjes (gestofzuigd).

Service
Anoniem
06-06-2016
8

Voor een geweldige onderhoudsbeurt en scherpe prijs hiervoor rijdt ik weer 15.000 zorgeloze kilometers in mijn betrouwbare Toyota.

Service
Willy Wassink (Valkenswaard)
02-06-2016
10

Eerlijk, vriendelijk en je bent geen nummer.

Service
Mevr.W.Baken van Cuijck (Valkenswaard)
01-06-2016
10

Ik ben correct en zo snel mogelijk geholpen. De auto is in goede staat opgeleverd en ik rijd weer met plezier.

Service
Anoniem
25-05-2016
10

goede service, competente en vriendelijk toegankelijke monteurs

Verkoop
Jeanne Peeters (Valkenswaard)
25-05-2016
10

Ik ben professioneel en vriendelijk geholpen. Ik ben blij en tevreden met de deal die we hebben gesloten. De verkoper dacht met mij mee. Ik rijd nu met veel plezier in mijn nieuwe Yaris.

Verkoop
Gerard (Valkenswaard)
24-05-2016
10

Geheel tevreden, en denken ook na aankoop met je mee!

Service
Anoniem
17-05-2016
10

De kwaliteit van de dienstverlening en de vriendelijkheid van het personeel.

Service
Mevr. M.T.J. Janssen (Valkenswaard)
13-05-2016
9

Super personeel, super service, goede afwerking en communicatie

Service
Jeanne Peeters (Valkenswaard)
11-05-2016
10

Ik geef een 10 omdat ik op breed gebied perfect ben behandeld door het team; mijn auto ook!

Verkoop
Hamdan (Reusel)
11-05-2016
4

Ik had wat meer transparantie over het afleverproces en degelijkheid verwacht bij het kopen van een nieuwe auto.

Service
Martijn Kranen (Waalre)
11-05-2016
10

Na ca 9 jaar autoloos te zijn geweest bij Driessen kwam ik in Valkenswaard in een vertrouwd warm bad wat ik in Eindhoven niet vond. Ik kwam bij Driessen Toyota binnen en we werden vrienden en ik kocht een auto alleen door de open vriendelijk verkoop

Service
Jacques Meulensteen (Valkenswaard)
06-05-2016
10

betrouwbaar en persoonlijke aanpak

Service
Dhr.J.P.Hakkens (Bergeijk)
29-04-2016
10

Heb al 15 jaar ervaring met deze dealer. Hebben tot nu toe mij nooit in de steek gelaten.

Service
Mevr. Govers (Waalre)
29-04-2016
10

Uw medewerker heeft alles geweldig met de verzekering voor mij geregeld en de uitvoering van de schade is perfect uitgevoerd.
Ook het bedank-kaartje, dat in de auto hing, toen ik de auto op kwam halen, vond ik bijzonder sympathiek! Ga daar mee door, het wordt zeer gewaardeerd!

Service
Theun de zeeuw ( valkenswaard)
29-04-2016
8

Geen klachten enalles correct

Service
Anoniem
22-04-2016
10

de service is goed en betrouwbaar; dat geeft me een gerust gevoel wanneer ik in mn auto stap. De afhandeling van de service verloopt volgens goede planning en uitgevoerd door vriendelijke mensen.

Service
Anoniem
20-04-2016
10

Zowel de ontvangst in de showroom als bij de receptie voor de werkplaats is zeer correct en vriendelijk.
Je wordt vriendelijk te woord gestaan, de ontvangst is hartelijk.
De werkzaamheden worden correct en snel uitgevoerd, naar alle tevredenheid.

Service
Anoniem
13-04-2016
10

Zeer tevreden fijne huurauto meegekregen hoefde niet te veel af te rekenen voor de onderhoudsbeurt. Buitengewoon klantvriendelijke medewerkers .

Verkoop
Anoniem
07-04-2016
10

Niet alleen zeer vriendelijk maar ook erg klantgericht, meedenkend en erg behulpzaam.

Service
Th Vos (Valkenswaard)
07-04-2016
10

Bijzonder behulpzaam ,goede uitleg en houden aan afspraak, vriendelijk en correct.

Service
Anoniem
30-03-2016
8

Deskundig, snel en vriendelijk

Verkoop
dhr GFF van der Meer (Heenvliet)
30-03-2016
10

zeer klantvriendelijk, men neemt de tijd, ook al koop je de kleinste toyota

Service
Jan van Mierlo (Budel)
30-03-2016
10

De contactpersoon was heel vriendelijk, uitnodigend en luisterde goed. Dacht goed mee.

Service
Dhr.Rene Luijs (Stramproy)
29-03-2016
10

Vriendelijke behandeling.
Afspraken correct nagekomen.

Service
Mevr. M.Rodriguez (Valkenswaard)
29-03-2016
10

Vertrouwen, kwaliteit en vriendelijk!

Service
Anoniem
24-03-2016
10

dealer: duidelijke uitleg over te maken werkzaamheden.

Service
Johan Bax (Bladel)
18-03-2016
10

Werd goed geholpen , ze stonden voor mij klaar. vriendelijke mensen

Verkoop
Dhr. J. de Wijs (Bladel)
18-03-2016
9

Klantvriendelijk, goede service, goede voorlichting, prima lokatie.

Service
Jack Dankers (Valkenswaard)
17-03-2016
9

Vriendelijk personeel.
Duidelijke uitleg over zaken.
Werkzaamheden worden uitgevoerd zoals besproken.
Ik wordt er altijd goed geholpen.

Service
Willem de Bruin (Westerhoven)
10-03-2016
8

Gevraagde kostenopgave heb ik niet gekregen maar was achteraf ongeveer het gelijke bedrag voor andere onderhoudsbeurten.
In tegenstelling wat ik gewend ben was de auto dit keer niet schoon gemaakt.

Service
Anoniem
09-03-2016
10

goede service en klantvriendelijk

Service
Anoniem
04-03-2016
10

Zeer tevreden over meedenken, afspraken, werkzaamheden en oplevering

Service
Anoniem
02-03-2016
9

Goede en betrouwbare service. Vriendelijke medewerkers!

Service
Anoniem
25-02-2016
10

Ik word bij deze dealer op een nette, persoonlijke en deskundige manier geholpen.

Service
Jan Helmons (Valkenswaard)
25-02-2016
9

Voor mij is de service die de dealer geeft doorslaggevend. Op dit punt heb ik met deze dealer prima ervaring

Service
Maria Heerkens (Waalre)
24-02-2016
10

Dit is al mijn 8e Toyota , en altijd zeer prettige kontakten !!

Service
Anoniem
24-02-2016
10

Het personeel is vriendelijk, correct en vraagt steeds of er opmerkingen zijn waar extra op gelet moet worden.

Service
Anoniem
17-02-2016
10

vertrouwd, ervaren personeel

Service
Adriana Stijns (Valkenswaard)
17-02-2016
10

Ik ben zeer tevreden.

Service
Koen Schenke (Veldhoven)
17-02-2016
10

Klantvriendelijk, nemen de tijd voor je,goede uitleg over het geen dat gedaan is, geven goed advies over veiligheid en onderhoud van de auto. En persoonlijk contact met klant is altijd prima.

Service
Els Kolen-Tijsen (Bergeijk)
11-02-2016
10

Ik ben correct behandeld zoals ik behandeld wil worden.

Deskundig.vriendelijk en behulpzaam.

Service
w v d mierden (veldhoven)
10-02-2016
9

Om dat ik.er goed behandeld word en gewardeerd word als je binnen komt ook al is het alleen voor een bakkie koffie ze hebben altijd ff tijd

Service
Anoniem
10-02-2016
8

Een vriendelijke jonge medewerker die tijd voor ons had, en ook nog ons naar buiten begeleidde en naar mijn auto keek of alles goed was en waar hij stond toen hij klaar was.

Service
Godefridus.Ramaekers (veldhoven)
10-02-2016
9

alles loop perfect, afspraaktijd, afhaaltijd en prijs.

Service
T.Strijbos (Waalre)
04-02-2016
10

zeer vriendelijke behandeling met verstand van zaken

Service
Anoniem
04-02-2016
10

100 procent tevreden

Service
Dhr. W. Kiela (Valkenswaard)
04-02-2016
9

Al jaren onderhouden zij de auto naar tevredenheid.

Service
R.F. Stoker (Valkenswaard)
28-01-2016
9

Alles is in goed overleg gegaan. Auto word netjes enschoon afgeleverd. De toelichting door receptie werd goed onderbouwd. Dus weinig te wensen over.

Service
M J G Groenemans (Heeze)
28-01-2016
9

staan altijd voor je klaar en zijn zeer vriendelijk

Service
Anoniem
27-01-2016
9

Prima service en vriendelijk personeel.
Kon wachten op mijn auto (werd me zelfs een leenfiets aangeboden (echt Top).
Werd gebeld toen auto klaar was

Service
Anoniem
27-01-2016
10

Klantvriendelijk en e het vakmensen

Service
Dhr. G. Derks (Veldhoven)
27-01-2016
7

De grote van het bedrijf, is niet prettig,en dat komt de totale sfeer niet ten goede.

Service
Huub van Dierendonck (Budel)
27-01-2016
8

Omdat de telefonische bereikbaarheid weleens langer duurt dan wenselijk en omdat de receptie best wel een welkomstgroet zou mogen geven en een kleine mededeling om geduld, met verwijzing naar de koffiecorner.

Service
Anoniem
27-01-2016
10

omdat ik als klant behandeld wordt

Service
Anoniem
27-01-2016
9

Vriendelijk personeel
Meedenkend

Verkoop
H.J.M.van Moll (Duizel)
25-01-2016
8

Goed behandeld en heel tevreden.

Service
Anoniem
20-01-2016
9

Men levertgoede service. Afspraken maken is eenvoudig, er wordt geod gepland zodat je kan wachten tijdens de reparatie. In de wachtruimte is er koffie en wifi, zodat er tijdens het wachten gewerkt kan worden. Personeel is vriendelijk.

Verkoop
Anoniem
13-01-2016
8

Vriendelijke, behulpzame medewerkers die meedenken en me herkennen.

Verkoop
jos Huijbers (hapert)
30-12-2015
9

Duidelijke communicatie

Service
Anoniem
30-12-2015
8

Dealer met duidelijkheid in de contacten

Service
Anoniem
23-12-2015
9

Goede service, verstand van zaken, goede communicatie, en de betrouwbaarste auto.

Verkoop
M.A.J. Boekhorst (Aalst-Waalre)
23-12-2015
10

Ben vaste klant bij deze Toyota dealer en heb er al meerdere nieuwe Toyota Yarissen gekocht

Service
Zimmerman (Eindhoven jacques)
02-12-2015
10

Uitstekende service vriendelijke garage kortom ouderwets geholpen.voorbeeld voor andere dealers

Service
Anoniem
30-11-2015
7

Pluspunten:
+ vriendelijke medewerkers / service
+ ze nemen contact op bij niet geplande werkzaamheden (reparaties)
Minpunten:
- je kunt niet met een credit card betalen (VISA)
- niet vooraf een prijsopgave gekregen (bedrag viel veel hoger uit dan verwacht)

Verkoop
Anoniem
26-11-2015
9

Zeer vriendelijke ontvangst en prettige verkoper

Verkoop
Anoniem
25-11-2015
10

Vriendelijk personeel (verkoop, receptie en werkplaats) goede service,

Service
Anoniem
23-11-2015
3

alleen maar slechte ervaringen

Verkoop
c van der Weijden (waalre)
23-11-2015
8

klantvriendelijk. to the point. geen overbodige en opgeklopte informatie.

Service
Anoniem
19-11-2015
10

Vriendelijk, deskundig en klantgericht personeel. Servicebeurt naar wens uitgevoerd en zelfs nog een gratis update van het navigatiesysteem gedaan! Top!

Service
Anoniem
11-11-2015
9

Omdat ik zeer vriendelijk en behulpzaam benaderd ben, omdat de prijsopgave vooraf prettig was en de uitleg over hoe de rekening in elkaar stak duidelijk was.

Service
Anoniem
11-11-2015
10

vlot, vriendelijk en deskundig. gewoon goed

Service
Cees van Hout (Veldhoven)
05-11-2015
9

uitermate tevreden

Service
Anoniem
29-10-2015
9

Correcte behandeling en het na komen van afspraken.

Service
Peter van de mesdijk (Waalre)
28-10-2015
9

Omdat ik zeer tevreden ben,goede voorlichting, vrendelijk te woord staan
Werkzaamheden geld uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
21-10-2015
9

Een garage waar je zo binnen stapt, laagdrempelig.

Service
Anoniem
21-10-2015
10

omdat ik goed ben voorgelicht en alle vragen werden beantwoord.
ook als dit van mijn kant uit een beetje een domme vraag was.
de auto werd ook weer schoon opgeleverd.
ik heb ook deze keer het als zeer prettig ervaren.

Service
Anoniem
21-10-2015
8

Geen klachten

Service
Dhr. Michielsen (Valkenswaard)
21-10-2015
10

vriendelijke behandeling en goede service

Service
Anoniem
15-10-2015
9

een goede fijne behandeling

Service
Anoniem
15-10-2015
9

Goede afspraak incl. herinnering via email, keurig op tijd onderhoud afgewerkt. Elektrische fiets voor op en neer rijden meegekregen. Redelijke prijs voor onderhoudsbeurt.

Service
Anoniem
14-10-2015
8

Correcte en snelle afhandeling

Verkoop
Anoniem
12-10-2015
10

Familiebedrijf en zeer klantvriendelijk.

Service
Anoniem
07-10-2015
8

Voornamelijk om dat Toyota dealer een goed product heeft en met een persoonlijke benadering en service en nazorg een tevreden klantgevoel geeft.

Verkoop
Anoniem
07-10-2015
10

Alles was tevredenheid.

Service
Anoniem
30-09-2015
9

Vlotte en goede afhandeling van de werkzaamheden. Correcte behandeling door de baliemedewerker.

Service
Eric Weidner (Vallkenswaard)
30-09-2015
8

Goede service , duidelijke afspraken en feedback. Nieuwe locatie van de dealer is rommelig en doet Toyota onrecht. Het lijkt alsof Toyota een beetje achterop wordt gezet en Opel het hoofdmerk is van de dealer.

Service
Harry Mollen (Valkenswaard)
28-09-2015
8


ik heb een 8 gegeven, omdat ik tevreden was, en wie weet in de toekomst ,hoger ?

Verkoop
Anoniem
16-09-2015
10

Het hele proces was helder, prettig, informatie was erg duidelijk en de oplevering was een feestje. De verkoper was down to earth en behandelde ons niet als een stelletje idioten of iets dergelijks. Erg plezierig in de omgang.

Service
Anoniem
14-09-2015
8

klantvriendelijk, overzichtelijk

Service
Anoniem
11-09-2015
9

correcte service

Service
Leo Koenen (Waalre)
20-08-2015
8

Een 8 is naar mijn begrippen zeer hoog

Service
Louis
17-08-2015
9

Dealer reageert meteen op de acties die er zijn

Service
Anoniem
17-08-2015
10

Professionele behandeling.

Service
J.marsmans (Valkenswaard)
17-08-2015
10

Service perfect
Vriendelijk en correct personeel.

Service
Anoniem
17-08-2015
9

Ben tevreden

Service
Anoniem
08-07-2015
7

Moest veel langer wachten dan afgesproken. Ben tussentijds daarover niet geïnformeerd. Mijns inziens ligt t aan de interne communicatie / wennen aan nieuwe lokatie

Service
Geert Weffers (Weert)
08-07-2015
8

professionele uitstraling en een goede ruimte om te wachten op een reparatie. Koffie, water, tijdschriften, gratis WiFi zonder omslachtige inlogprocedures(!), duidelijke uitleg over de bevindingen tijdens de kleine beurt. Maar......wat ik mis is een stopcontact in het midden van de grote ovale tafel. Als je wilt wachten op een reparatie, dan is het handig dat je mobiel kunt werken op laptop / telefoon. De batterijen van die apparaten moeten wel eens aan de voeding.....en die is er dan niet. Dát zou (voor mij) de kers op de slagroom zijn.

Service
Mevr. I. Fiedeldij (Waalre)
08-07-2015
9

Altijd een zeer correct en prettige benadering. Komen afspraken na.

Service
Paul Hurkens (Valkenswaard)
06-07-2015
9

fijne betrouwbare en service gerichte meedenkende partij

Verkoop
Toos Vergouwen (Geldrop)
30-06-2015
9

Omdat hij ons op een zeer vriendelijk manier geholpen heeft. Goed met onze wensen mee gedacht en ons erg goed heeft geïnformeerd en uitstekende uitleg gegeven heeft van onze nieuwe auto. Verder op een vriendelijke duidelijke wijze ons geïnformeerd heeft i.v.m. onderhoud van de auto en bovenal ons gezegd heeft dat de deur altijd open staat voor vragen.Nu ik zou niet meer weten wat ik nog meer had kunnen verlangen. Vandaar.

Service
Aart van de Vorst (Valkenswaard)
24-06-2015
7

Had verwacht dat mijn wagen bij een grote beurt ook gewassen werd, gebeurt bij mijn leasewagen altijd.

Verkoop
Anoniem
22-06-2015
10

Hij was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
17-06-2015
8

Nette uitstraling, goede wachtruimte, vriendelijk personeel

Verkoop
Anoniem
17-06-2015
8

Prettig, gedreven, staat open voor de wensen van mijn dochter en ons, denk mee en staat ook open voor alternatieve oplossingen.

Service
Jeroen (Waalre)
17-06-2015
9

Goede service, aardige mensen. We hadden een kleine beurt laten uitvoeren. Dit was zo gepiept en we hebben gewacht in de wachtruimte, die ook comfortabal is.

Service
B.P. Dierckx de Bont (Reusel)
17-06-2015
7

We hebben een maandagmorgenauto gekocht waarmee we vanaf dag 1 in de garage gestaan hebben. De dealer kan hier "natuurlijk niets aan doen"het is domme pech zo zegt men, €41.000 is echter niet zomaar bij elkaar gespaard en ik vindt het dan ook een kwalijke zaak dat Toyota hier niet anders mee omspringt.

Service
Anoniem
03-06-2015
8

gratis leenauto, kosten opgave vooraf. Afspraken netjes nagekomen en gebeld zodra de auto gereed was.

Service
mark tilleman (dommelen)
03-06-2015
8

zeer tevreden

Service
Dhr en Mevr Willems (Bergeijk)
03-06-2015
8

omdat het een beetje rommelig was vanwege de verhuizing

Service
Anoniem
03-06-2015
8

Het enige wat tegen viel,zoals ook eerdere keren is de prijs,vind het erg duur elke keer.
Als ik de auto breng en haal,heb ik altijd een van mijn honden bij,daar zijn ze denk ik niet zo blij mee.
maar er wordt niets over gezegd.
Anders was het een 10 geweest.

Service
Ben Spierenburg (Valkenswaard)
28-05-2015
10

prima service
klantvriendelijk

Service
Dhr. P.E. Scholtens (Valkenswaard)
27-05-2015
8

Vriendelijk personeel , als er tijdens een beurt ( onderhoud ) een hogere rekening komt , bellen ze mij op of ze die reparatie mogen uitvoeren. Dat vind ik positief.

Service
Anoniem
20-05-2015
8

Altijd tevreden geweest over auto/service echter toen ik mijn huidige Toyota eventueel wilde inruilen werd bij mijn dealer een wezenlijk lager bedrag geboden als bij collega autobedrijven.

Service
Peter van den Broek (Valkenswaard)
20-05-2015
7

Tijdens de aflevering is er iets voorgevallen waar volgens ons beter op ingespeeld had kunnen worden, was niet de 1e nieuwe Toyota die we er kochten

Service
Rene Saat (Veldhoven)
20-05-2015
9

klantvriendelijk personeel.vakkundig,gewoon een fijne garage.

Verkoop
Hans Verhees (Deurne)
18-05-2015
9

Correcte behandeling en duidelijke offerte

Service
Jacques Meulensteen (Valkenswaard)
18-05-2015
10

Betrouwbaar en juiste informatie

Service
Anoniem
18-05-2015
5

Na een reparatie van 15 minuten werd er meer tijd in rekening gebracht. Dit moest worden gecorrigeerd, maar ging niet van harte. Daarnaast is het lastig om een afspraak binnen twee weken te plannen.

Service
W.J.M.Lammers (Budel)
18-05-2015
9

Omdat ik zeer vriendelijk en behulpzaam ben behandeld en omdat er zorgvuldig is gekeken naar mijn vragen over de onderhoudsbeurt.

Service
Willem de Bruin (Westerhoven)
13-05-2015
10

Vriendelijke mensen. Flexibel. Goede adviezen over te verrichten werkzaamheden zonder mij op kosten te jagen.

Service
Anoniem
13-05-2015
10

Professionele benadering. Klantvriendelijk, correct en snel.

Service
Wim van der Heijden (Ereprijsstraat 16 5571 JA Bergeijk)
13-05-2015
9

Het zijn naar mijn mening fijne en eerlijke mensen, zowel in de verkoop als aan de receptie.

Service
Joke Verbunt. (Valkenswaard.)
13-05-2015
9

De ontvangst aan de receptie en de totale afwikkeling van de onderhoudsbeurt liepen 'gesmeerd' en volgens afspraak. Duidelijke uitleg van de te verwachten kosten en correct afgehandeld.

Service
Dhr.J.P. hakkens (Bergeijk)
13-05-2015
9

zeer betrouwbaar en een goede service

Service
H Sengers (Valkenswaard)
13-05-2015
9

Vakkundig en professioneel in een goede prijs/kwaliteit verhouding

Service
hennie van de kerkhof (valkenswaard)
13-05-2015
8

je word er goed geholpen en krijg goede uitleg op je vragen

Service
Anoniem
13-05-2015
9

Vrijwel perfect. De enige reden dat er geen 10 staat is dat je altijd nog de mogelijkheid moet houden om te kunnen uiten als het nog beter wordt.

Service
Anoniem
13-05-2015
8

Keurig geholpen, prijs zoals vooraf afgesproken.

Service
Anoniem
29-04-2015
9

Goede service

Service
Anoniem
29-04-2015
10

Ben zeer tevreden

Service
Anoniem
29-04-2015
9

Goede service en samenspraak tussen dealer en klant is goed.

Verkoop
Anoniem
29-04-2015
9

Vriendelijk en accuraat, wordt gedaan wat wordt afgesproken, zowel tijd als prijsindicatie

Service
Anoniem
29-04-2015
9

goede vlotte service met een duidelijke prijsopgaaf vooraf

Service
Anoniem
29-04-2015
10

Het was een vriendelijke en hulpzame man

Service
Fred Stigter (Veldhoven)
29-04-2015
8

Ben tevreden maar kan altijd beter

Service
Anoniem
29-04-2015
7

Is nieuwe dealer voor mij dus moet nog wennen aan de mensen en de ruimte, maar mijn eerste indruk is goed.

Service
Gerard van Veldhoven (Valkenswaard)
13-04-2015
7

in de verkoop zijn mij winterbanden aanbevolen,helaas met andere moeren dus geen sleutel in mijn auto,als je de winterbanden gaat wisselen kom je er pas achter dus onder weg met een platte band had ik wel moeten bellen, daar er geen sleutel voorhande was.

Service
Corine van Mierlo (Bergeijk)
09-04-2015
9

een topbedrijf!, klantvriendelijk, komt afspraken na, je weet waar je aan toe bent.

Service
Anoniem
08-04-2015
9

Heel tevreden over de service.

Service
Frans van der Meijs (Valkenswaard)
08-04-2015
8

goede service, vriendelijke mensen

Service
Anoniem
08-04-2015
6

De prijs is hoog voor een onderhoudsbeurt.
geen afgevinkte lijst met ontvangen met alle werkzaamheden die bij deze onderhoudsbeurt hoort.

Service
Piet van Daal (Bergeijk)
01-04-2015
9

fijne mensen zeer goede behandeling goede ontvangst en altijd bereid om te helpen

Service
Anoniem
01-04-2015
8

Mijn eerste indruk bij deze dealer zijn heel goed. Hoop in de toekomst ook weer zo behandeld te worden. Dank jullie wel.

Service
Anoniem
25-03-2015
5

zie eerdere vermeldingen, deze zijn erg duidelijk

Verkoop
Anoniem
25-03-2015
8

Goede zorg en aandacht vanaf de eerste offerte, de proefrit, order en tot slot een aflevering die we nog nooit eerder bij welk ander automerk hebben gekregen.

Service
Dhr. Leemans (Sterksel)
24-03-2015
9

Vakkundig en vriendelijk personeel. Vragen worden snel en begrijpelijk beantwoord

Verkoop
Anoniem
18-03-2015
10

zeer tevreden

Verkoop
Anoniem
12-03-2015
10

Ik ben zeer goed geholpen, met alle rust en begrip, door een stagiair, waarbij ik het een compliment waard vind dat de leiding dit volledig durft over te laten aan een leerling. Ik ben bijzonder prettig, vakkundig en rustig geholpen.

Service
Corina de Bel (Waalre)
11-03-2015
10

Vriendelijke medewerkers, keurige zaak, prima bereikbaarheid.

Service
Anoniem
11-03-2015
9

Klantvriendelijk en deskundig

Service
P Wils (Hapert)
11-03-2015
8

Prima

Service
G Bakker (Waalre)
11-03-2015
5

Onderhoudsbeurt en APK kost €322.95
Er zijn nauwelijks materiaalkosten en de APK kost €19.95
Ik heb totaal 1 uur en 30 min. moeten wachten.
Dat betekent dat het uurtarief bijna €200 per uur bedraagt.
Wie van mijn vrienden kan ik dat aanbevelen?

Verkoop
Anoniem
04-03-2015
8

een vertrouwt adres

Service
Anoniem
04-03-2015
7

Tot aan sluiting van Toyota Driessen in Bladel klant geweest bij deze vestiging. Daarover was ik meer dan tevreden en het spijt me dat deze gesloten is. Nu voor de eerste keer in Valkenswaard voor een onderhoudsbeurt. Tot nu toe geen klagen maar ook alleen maar de auto hoeven te halen en brengen. Het cijfer boven de zeven moet nog verdiend worden door deze vestiging. Personeel aan de receptie was ook hier erg vriendelijk.

Service
Adriana Stijns (Valkenswaard)
26-02-2015
10

Ik ben zeer tevreden.

Service
Anoniem
25-02-2015
9

Dealer houdt zich aan gemaakte afspraken, netto zaak, klantvriendelijk. Heb niet de indruk dat me het vel over de oren wordt getrokken. Eerlijke prijzen

Service
Anoniem
24-02-2015
7

tevreden (wel erg veel waarom dit cijfer vragen)

Service
Anoniem
18-02-2015
8

doen goed hun werk

Service
Dhr. M. Duffhuis (Bergeijk)
18-02-2015
8

De dienstverlening is t.o.v. een aantal jaar geleden verbeterd. Nu doorontwikkelen naar dienstverlening 2.0.
Elektronisch afspraken maken en via een Toyota app. met de klant in contact staan.

Service
Anoniem
18-02-2015
10

Omdat ik al jaren dik tevreden ben

Verkoop
van den hout maria (hulsel)
18-02-2015
10

Klant vriendelijk ze geven heel goed advies en leveren de wagen met respect af je voelt je op je gemak en staan achter service

Service
heer Huub van Dierendonck (Budel)
12-02-2015
7

Website ziet er goed uit en is duidelijk

Service
Harrie van Bragt (Valkenswaard)
11-02-2015
8

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs, net personeel

Verkoop
Stephan van de Mortel (Valkenswaard.)
11-02-2015
9

Ontvangst in de zaak. Hulpvaardig en de informatieverstrekking.

Service
Th. de Zeeuw (Valkenswaard)
09-02-2015
9

Nogmaals zeer tevreden

Service
Anoniem
05-02-2015
8

goede voorlichting ,
goede afhandeling van de problemen
een goede en prettige service.

Service
Anoniem
04-02-2015
8

Ik ben tevreden met de dealer ne geef daarom een 8. Omdat ik ook niet weet wat er nog gebeuren kan.

Verkoop
Thijs (Bergeijk)
04-02-2015
10

uitstekend geholpen, zeer goede service alles was top

Service
Anoniem
04-02-2015
7

Gemiddelde dealer.
De werkplaats springt eruit in benaderbaarheid en transparantie.
Dat ligt aan het personeel van werkplaats en receptie.
De telefoon met uitgebreid menu vind ik zeer irritant: moet dit nou?

Verkoop
Anoniem
28-01-2015
10

Professioneel! Veel persoonlijke aandacht. Alles is in de puntjes geregeld zowel in het voortraject als na de levering.
Zeer tevreden!

Verkoop
Anoniem
28-01-2015
10

Het woord aanbevelen komt bij mij niet goed over!!!!!!!

Verkoop
Anoniem
29-12-2014
9

Zeer prettige manier van 'zaken doen'. Alle nodige info gekregen en op al mijn vragen een bevredigend antwoord. Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe aankoop en hoe die tot stand is gekomen.

Verkoop
Anoniem
25-11-2014
7

tevreden hoe alles verlopen is

Verkoop
J. Van Lier (Waalre)
18-11-2014
9

Ben tevreden

Verkoop
DHr H.J.Laven (Kerkrade)
18-11-2014
10

ik ben zeer tevreden over tex en uitleg van de verkoper.

Verkoop
Anoniem
28-10-2014
9

10 is echt helemaal perfect
er is altijd ergens wel wat minder
maar het was gewoon goed bij Driesen

Service
Dhr. J. de Poorter (Valkenswaard)
27-10-2014
8

auto wordt niet altijd schoon en rijklaar afgeleverd

Service
Anoniem
23-10-2014
8

Goede ontvangst en net werk geleverd

Service
Anoniem
21-10-2014
8

vriendelijke mensen

Verkoop
Eric Weidner (Valkenswaard)
21-10-2014
9

Dealer heeft proactief meegezocht naar de beste opvolger voor mijn (lease) prius en geadviseerd bij het kiezen van accessoires en uitvoering. De dealer heeft me verder prima op de hoogte gehouden van het bestel- en afleverproces. Ook heeft de dealer alle zaken met mijn oude lease maatschappij afgehandeld zodat ik geen omkijken had naar het inleveren van de "oude" auto.
Afleveren was perfect op tijd en zonder opmerkingen. Vlekje op de lak en wiel werdt direct bij het poetsbedrijf (om de hoek) opgelost.

Service
Anoniem
21-10-2014
9

Volstrekt tevreden

Service
henk rutter (waalre)
21-10-2014
8

goede voorlichting goede cervice

Verkoop
Anoniem
21-10-2014
9

van begin tot eind was de verkoper super vriendelijk en duidelijk.
één klein minpuntje: er zijn foto's gemaakt tijdens de levering van de auto, deze zou ik krijgen maar tot op heden heb ik ze niet ontvangen.

Service
H. Verhoeven (Waalre)
21-10-2014
9

Prima geholpen en de servicebeurt is goed uitgevoerd. Ze hadden met de tesstrit een vreemd geluid gehoord dat ik nog niet waargenomen had. Daarvoor nieuwe afspraak gemaakt ivm aytomaat. Kortom: over geheel zeer tevreden.

Service
Anoniem
21-10-2014
9

Gewoon erg tevreden

Service
Anoniem
21-10-2014
8

Met name door de zeer prettige bejegening van de receptioniste en de snelle afhandeling van de problemen in de werkplaats

Service
Anoniem
20-10-2014
8

Geen klachten

Service
H v nTilburg (Budel schoot)
20-10-2014
10

keurig bedrijf,duidelijk,alles werk naar behoren

Service
Gerjan Gosefoort (Eindhoven)
16-10-2014
8

Klant vriendelijkheid gekoppeld aan vakmanschap en het meedenken met de klant

Service
Anoniem
15-10-2014
9

Behulpzaam, klantvriendelijk, goede uitleg over de werkzaamheden

Service
G de Groot (Valkenswaard)
09-10-2014
9

omdat alles volgens van tevoren gemaakte afspraken verloopt HEEL BELANGRIJK

Service
Anoniem
09-10-2014
8

Fijne mensen, goed onderhoud, goede service.

Service
Anoniem
09-10-2014
10

persoonlijke benadering

Service
Anoniem
08-10-2014
10

goede service en vriendelijke behandeling

Service
Henk maas (Someren)
02-10-2014
10

Vriendelijkheid en kwaliteit

Service
Anoniem
01-10-2014
9

klantvriendelijk en deskundig

Service
Anoniem
01-10-2014
8

goede verstandhouding en service

Service
Rob Wooning (Valkenswaard)
30-09-2014
7

Ben uiterst tevreden met de gedane werkzaamheden, maar de dwingende manier om meer werkzaamheden te mogen doen vond ik onprettig. Daarbij zou de rekening met alle extra werkzaamheden zeker 75 euro hoger uitvallen, is toch een volle kar met boodschappen bij de supermarkt...

Verkoop
Anoniem
25-09-2014
9

ik heb nog niet echt ervaring met deze dealer,
alleen voor wat betreft de aflevering heb ik ervaring met deze dealer en een 9 vind ik netjes, de beide verkopers die me zowel bij de proefrit als bij de aflevering te woord gestaan hebben doen hun werk naar behoren.

Service
Anoniem
23-09-2014
8

Klantvriendelijk en goede service

Service
H Softic (Waalre)
22-09-2014
10

goede servis

Service
Anoniem
22-09-2014
9

Volledig tevreden

Service
Anoniem
19-09-2014
8

goede services en van te voren duidelijkheid over waar je aan toe bent. Vriendelijke benadering en correct verstrekken van informatie.

Verkoop
Mevr. L. Smets - Oudshoorn (Veldhoven)
19-09-2014
9

Iedereen is altijd vriendelijk, hebben veel geduld om alles uit te leggen en blijven rustig, ook als je het10X vraagt !
De service is uitstekend.

Verkoop
Anoniem
19-09-2014
9

Zeer tevreden, erg behulpzaam.

Service
piet janssens (Hilvarenbeek)
19-09-2014
10

Eerlijk en hartelijk dat teld voor mij.

Service
W. Baken van Cuijck (Valkenswaard)
11-09-2014
9

Ik ben al 20 jaar klant.

Service
Harrie van der Ceelen (Valkw)
10-09-2014
8

Klantvriendelijk, service en kwaliteit zijn als vanzelfsprekend bij de medewerkers. Geeft vertrouwen.

Verkoop
Anoniem
10-09-2014
8

Het contact tussen de verkoper en klant was goed.

Service
Anoniem
09-09-2014
9

Goed behandeld en overzichtelijk

Service
Anoniem
09-09-2014
8

klantvriendelijk

Service
Jos Engelen (Valkenswaard)
08-09-2014
5

Onderhoudsprijzen wordt naar mijn mening kunstmatig hooggehouden om de kosten te dekken van de door de fabrikant opgelegde verplichtingen tegenover de garagehouden.

Service
Anoniem
08-09-2014
8

Ik wordt er vakkundig geholpen.

Service
V. de Kort (Maarheeze)
04-09-2014
7

Ik vind de prijs voor een kleine jaarlijkse beurt vrij hoog. In feite gaat het mn om alleen olieverversen, waarbij ik me ook afvraag of dat elk jaar wel echt nodig is (slechts weinig kilometers gemaakt afgelopen jaar). Bij een aantal andere automerken hoeft dit niet.

Service
Anoniem
03-09-2014
10

Tevreden

Service
Anoniem
03-09-2014
8

betrouwbaarheid, service, vriendelijke benadering klant

Service
Anoniem
03-09-2014
10

Afspraken worden nagekomen.

Service
P Kraan (Valkenswaard)
03-09-2014